Vakantie Bijbel Club 2014 Vakantie Bijbel Club 2014

Dit jaar organiseren de vbc van Giessen en Rijswijk voor het eerst samen één gezamelijke Vakantie Bijbel Club voor alle kinderen van de basisschool.
Na de voetbal en de school konden wij natuurlijk niet achterblijven.  We zij alweer druk bezig met de voorbereidingen en het belooft weer een keileuk programma te worden,
oa zingen, verhaal, knutselen, lekker smullen, spelletjes en nog veel meer…..
De groepen 1 t/m 4 vieren hun vbc in de Gereformeerde Kerk in Rijswijk(bij de rotonde) en de groep 5 t/m 8 vieren hun vbc in de Hervormde Kerk van Rijswijk (aan de dijk).
De tijden zijn op maandag 20 oktober van 13.00 tot 15.30 en op dinsdag 21 oktober van 15.00 tot 19.30. De kosten zijn € 2,00 per kind per dag.
Komt u kind op beide dagen dan is het inclusief de entree van het kindertheater, anders kost de entree van het theater € 1,00 per kind.
Op dinsdag verzorgen wij het avondeten voor de kinderen.
Om 18.30 begint het kindertheater dit jaar verzorgd door Vrolijk Theater.
Daarvoor zijn ouders/verzorgers en overige belangstellende van harte uitgenodigd, entree € 1,00 per persoon.
Komt u als ouder/verzorger niet naar het theater dan kunt u uw kind(eren) rond 19.30 ophalen bij de Gereformeerde Kerk in Rijswijk, ook de kinderen van groep 5 t/m 8 (zij komen na het eten naar de Geref.Kerk).
Hopelijk tot ziens bij de Vakantie Bijbel Club en breng gerust je vriendje, vriendinnetje, neefje of nichtje mee!
Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben dan mag u gerust bellen met Angelique van Tilborg 0183-442155.
Leiding Vakantie Bijbel Club Giessen-Rijswijk